Meget at spare på rejser til Rayong

Billige rejser til Rayong – spar enten 22, 13 eller 7 tusind kr

By In Mae Ramphung Beach, Rayong On July 11, 2015


Mere for mindre, det kunne være sloganet for Rayong. Rayong er den anden mest besøgte feriedestination i Thailand, alligevel kan man spare virkelig store beløb og stadigvæk få en perfekt badeferie eller opleveslsetur til det autentiske Rayong i Thailand. Dog er der den klar fordel, at udgiftsniveauet er mindre på alle punkter.

Såfremt vi tager en familie på fire personer, vil man i gennemsnit spare følgende:

  • 22.000 kr i forhold til Phuket
  • 13.000 kr i forhold til Krabi og
  • 7.000 kr i forhold til Hua Hin

Dette er et gennemsnit over samtlige turister. Hvis man blot ønsker mere luksus for samme beløb, vil man uden tvivl kunne tage en ferie på første klasse i Rayong, mens det kun vil række til tredje klasse i Phuket.

Når man tager oversøiske turister og sammenligner procentvis, hvad pengene er brugt på, er det kun meget små marginaler det varierer fra destination til destination. Det betyder, at den procentvise fordeling mellem mad, drikkelse, sourvenir, rejseudgifter, transport mv er tilsvarende. Forskellen er blot, at alle udgiftsposter er 50% i Rayong i forhold til Phuket.

Grundet fordelingen mellem thaier og oversøiske tourister i Rayong forbliver priserne på thai niveau og bliver  ikke til opskruede udlændinge priser, samtidig bibeholdes en stærk og ægte thaikultur i Rayong, hvilket er grunden til, vi holder så meget af Rayong. På den anden side skal man heller ikke være bange for, der ikke er noget at opleve i Rayong, da Rayong er Thailands anden største feriedestination. De meget få ting, som ikke findes i Rayong, findes i Pattaya, som kun ligger en time kørsel væk. Derfor, langt mere for mindre ved rejser til Rayong.


Translate »