Opsparing behøver ikke være kedelig

Opsparingen der følger både hjertet og fornuften – intelligent opsparing

By In Invester i Thailand, Køb bolig Thailand On July 22, 2015En af verdens rigeste og mest respekterede investorer, Warren Buffet, kom med 10 gode råd omkring investering. Et af punkterne var:

-Man skal ikke spare det op, der er tilbage efter forbrug, men derimod bruge det, der er tilbage efter opsparing.

De fleste kan nok se fornuften i rådet, men det er nok de færreste der efterlever det. Jo hurtigere og jo mere man sparer op, desto bedre ser fremtiden ud, dermed bliver man også mindre afhængig af sin månedlige indkomst. Det er faktisk et faktum at 70% af alle husstande vil være teknisk insolvent blot efter få måneder uden indtægt. Dermed tyder alt på, at det er de færreste, der tilnærmelsesvis følger Buffet investerings- og opsparingråd.

Grunden er selvfølgelig, at vi ikke ønsker at gå på kompromis med vores livsstil. Der skal være plads til at nyde livet, tage på ferie, spise godt, glæde hinanden til højtideligheder, og selvfølgelig også at bo som man altid har drømt om.

Opsparing behøver ikke være kedelig

For at spare mere op behøver vi nødvendigvis ikke vinke farvel til vores elskede ferie, såfremt man vælger at spare op igennem en feriebolig.

I Rayong har vi to større resorts kaldet VIP Chain Resort og Sea Sand Sun Resort, som idag har kunder året rundt. De to resorts drives som en kombination mellem et korttidsudlejning og langtidsudlejning.

En del af vores koncept er, at lade vores kunder investere og være en del af vores succes. Vi opererer i et relativt stabilt og svagt stigende marked. Derudover er turismen i Thailand generelt stigende, dermed øges det totale potentiale hvert år.

Det vi tilbyder er, at man investerer i en feriebolig, til gengæld går vi ind og støtter og hjælper alt det vi kan den anden vej. Det betyder følgende:

  • Få vedligeholdt og serviceret ferieboligen
  • Få lejegaranti på ferieboligen
  • Få salgsgaranti på ferieboligen

Vi ønsker det skal være så nemt og billigt som muligt at være ejer som muligt. Med lejegarantien og en form for forsikring på ferieboligen er det muligt at nettoopspare i ferieboligen, med minimal risiko.

Ferieboligen kan dermed bruges til ferie,  når man ikke selv benytter den vil vi leje den ud, og sikre, at ferieboligen birdrager til din opsparing.

Opsparing med fornuftigt afkast.

Vedligeholdelsesudgifter, forsikring på salg, og evt. låneomkost koster penge, men disse udgiftsposter mere end opvejes af de garanterede lejeindtægter.

Bemærk følgende:

  • Man kan benytte sin feriebolig. Alle øvrige opsparingsmetoder giver ikke den mulighed.
  • Man får et pænt afkast.
  • Man behøver ikke selv være aktiv eller ekspert og kan dermed betragtes som passiv indkomst.
  • Et marked med meget små svingninger og dermed kan man sove trygt hver nat, uden at skulle følge med i det dagligt.
  • Man investerer i en eksisterende succes, dermed er risikoen relativ lav, såfremt det værst tænkelige skulle ske, mister man aldrig sin feriebolig og dermed det vigtigeste aktiv.
  • Det er skatte mæssigt mere fordelagtigt at have en feriebolig end for eksempel en pensions opsparing,  såfremt man blot har benyttet ferieboligen en eneste dag, vil en evt gevinst ved salg være 100% skattefrit.

Summa summarum. Det er fornuftigt at spare op og ikke bare fornuftigt, det er noget alle burde gøre. Lad være med at ligge alle æg i en kurv, hvilket er absolut muligt her. Den billigeste lejlighed,  som er klar til udlejning koster omkring 170.000 kr. Såfremt man ikke ønsker at holde ferie det samme sted hver gang, kan man jo blot bruge noget af afkastet til at holde ferie andre steder.

Dermed kan hjertet og fornuften gå i hånd og hånd,  på sigt kan du måske blive en af de få, der ikke er i farezonen for at blive teknisk insolvent.

Opsparingen der følger både hjertet og fornuften

Lejlighed fra 850,000 THB - fuldt møbleret!

Sea Sand Sun Resort i Rayong

Ny luksuslejlighed fra 1,6 M THB - fuldt møbleret!

Resort Lejligheder fra 1,9 M THB - fuldt møbleret!

Luksus ferie lejlighed

Familiehus fra 3,5 M THB - fuldt møbleret!

Køb sommerhus i Rayong

Tagterrasse og adgang til stor pool garden fra 3,6 M THB - fuldt møbleret!

Køb rækkehus i Thailand, Rayong

Luksus pool villa fra 5,4 M THB

Køb luksus villa ved stranden Rayong, Thailand

Translate »