Autentisk lig med ægte thaikultur

Hvorfor markedsføres Rayong, som det autentiske Thailand?

By In Køb bolig Thailand, Rayong On July 10, 2015


Velkommen til det autentiske Rayong

Velkommen til det autentiske Rayong

Rayong er den mest besøgte feriedestination  med 4,2 mio turister om året. Kun overgået af Phuket med lidt over 5 mio.

Grunden til, at Rayong er et meget autentisk sted at færdes,  skal findes i specielt to tal, der taler sit helt klare sprog. Det første tal er 3,4 mio og det andet tal er 650,000.

3,4 mio thai turister besøger Rayong hvert år og Rayong er dermed det mest populære rejsemål for thaierne med flere banelængder.

Phuket har f.eks. kun 1,7 mio thaier om året og dermed udgør thaierne langt fra flertallet i området. I Rayong er den største nationalitet efter thaierne selv, tyskerne med under 50,000 turister om året.  Samtlige øvrige nationaliteter udgør mellem 12-13% af alle turister. I Phuket udgør øvrige nationaliteter hele 66%.

Dertil skal du lægge tallet 650,000 som er antallet af ægte indfødte thaier i området.  Uanset udvikling i oversøiske turister, skal der rigtig meget til for at flytte det generelle autentiske billede i Rayong. Rayong er og bliver et sted for thaier, dermed kommer ordet autentisk, da man her kan føle den ægte thai kultur i en grad, som ingen af de øvrige feriedestinationerne vil komme i nærheden af.

Phuket, og især Pattaya, er et eksempel på en skæv fordeling. Der er under 110,000 thaier i Pattaya, under 80,000 thaier i Hua Hin og derfor udgør udenlandske gæster et så stort et tal, at det ikke kan undgå at påvirke kulturen og i særdeleshed priserne, selv om vi taler om Thailand.


Translate »