Invester i Rayong og stigende tourisme

Invester i flere lejligheder i Rayong og spar enten 10 eller 17,5 %

By In Invester i Thailand On May 14, 2014


The Tropical Beach Garden – 6 lejligheder

6 luksus service resort lejligheder i et større resort lige ud til stranden. Resortet deler fælles faciliteter som restaurant, spa og wellness center, fitness, børne legeplads, 3 fælles svømme basiner, tennisbane, 9 huller minigolf bane, mødelokaler, pool bar og bordtennis. Dermed er der god mulighed for som investor ikke at skulle deltage i den daglige drift, da det er et velfungerende og eksisterende resort i dag, som bla.a kan ses på Tripadvisor, booking.com og agoda.

De 6 lejligheder udgør en hel etage i tredje etape af The Tropical Beach Garden,. som påbegyndes i 2015 og forventes færdig i december 2015. Hver lejlighed har seperat skøde og dermed muligt at frasælge lejligheder enkeltvis, som en privat ejerlejlighed.

Projektet inkluderer 5 lejligheder med seperat lille soveværelse, køkken, stue og balkon og 1 større hjørne lejlihged.

Den totale investering som betales over de næste 18 måneder er inklusiv komplet dekorering og møblering. Totalpris ved køb af enkelte lejligheder er 12,695,000 htb, men ved køb af samlet 6 lejligheder og en etage er prisen 11,500,000 thb eller svarende til 1,95 mio kr.

 

Tropical Beach Resort – 30 lejligheder

Det er også muligt at investere i hele 3 etape eller samtlige 30 lejligheder.

Dene totale investering vil være over 18 måneder. Komplet dekorering og møblering er normal pris 63,5 mio thb, hvor denne investering vil beløbet kun være 54 mio thb eller svarende til 9,2 mio kr.

Invester i flere lejligheder i Rayong og spar enten 10 eller 17,5 %
Poolen mellem lejlighederne
Klubhuset ved VIP Chain Resort

Inspirationsmøder omkring Rayong

Inspirationsmøder om Rayong

Translate »