Stigende turisme holder efterspørgelsen oppe

Hvornår er det rigtige tidspunkt at købe bolig Thailand?

By In Invester i Thailand, Køb bolig Thailand On December 27, 2015


Thailand har i de sidste 15 år gennemlevet SARS, Tsunami, politisk uro, militær kup, oversvømmelser, økonomisk og finansiel krise i verden, men alligevel er antallet af turister steget stødt. Set i bakspejlet ser turismen i Thailand ud til at være stort set upåvirket af nationale og internationale kriser, hvilket også kan være en ledetråd for fremtiden.

Figur 1 – udvikling i turismen fra 2001 til 2015

Kilde: TAT -venstre søjle er i millioner

Økonomiske og politiske overvejelser for potentielle købere

Bekymringer som ny finasiel krise, regeringskrise eller andre ulykker er ikke i sig selv en begrundelse for at vente med at købe bolig i Thailand. Man bør i stedet kigge på det store billede, som er temmelig klart. Antallet af oversøiske gæster vil blive ved med at stige. Stigningen vil primært komme fra turister fra Asien, som har gennemlevet en større velstandsstigning over de sidste 15 år. Selv med en afdæmpet vækstrate taler vi om meget høje økonomiske væksttal.

Det optimale tidspunkt for at købe er derfor NU

At vente på en større krise i den thailandske turisme med mulighed for at købe ejendom, når boligmarkedet tager en stor dukkert, virker som en dårlig idé, når man ser på ovenstående diagram. Der er en dokumenteret stigende efterspørgsel efter ferieboliger i Thailand, og priserne vil derfor vedvarende gå op i et støt og roligt tempo. Konklusionen er let: Køb nu, og din investering vil stige i værdi i løbet af de følgende år. Hvis du ønsker at udleje dit hus eller lejlighed, er billedet det samme – flere turister, nemmere at udleje, bedre afkast af investeringen.

Mere fokus på ”kvalitets” turister – meget lig Rayongs kernegruppe

Hele turistbranchen og regeringen forsøger løbende at forbedre de generelle standarder for turisme i Thailand. Politiet har slået ned på narkoturisme og sexturisme overalt i landet, hvorimod “kvalitetsturisme” støttes og udbygges. Rayong har altid været et område for kvalitetsturisme, og dette billede vil uden tvivl gavne turismen i området i de kommende år.

RayongSpecialisten og VIP Real Estate har kun set stabil vækst

År til år har vi set en støt vækst i både udlejning og salg. Mange af vores gæster, som i første omgang lejede en ferielejlighed eller et hus, har besluttet at gøre Rayong deres primære feriemål, og har derfor investeret i en lejlighed eller et hus. Ikke alene er det rart at føle sig hjemme og møde gode venner, når man tager på ferie, men oven i får man et solidt afkast af sin investering.

Alle tegn peger på yderligere vækst

Vi udvikler hele tiden nye projekter med både huse og lejligheder for at holde trit med efterspørgslen. Vi forsøger at have et varieret udvalg både med luksus for den kræsne køber, og almindelige kvalitetsboliger for den mere prisbevidste køber. Vi har hele tiden både nye og brugte huse lejligheder til salg. Det bedste tidspunkt at købe er nu 🙂

Gode råd inden du køber bolig i Thailand


Translate »