Mange års erfaring i Rayong

Hvem er vi?

Logo VIP Real Estate Co Ltd

VIP Real Estate Co Ltd blev stiftet i 1988 og har altid været 100% selvfinanserende. Selskabet har en registeret kapital på 200 mio THB.

Selskabet har bygget projekter i Hua Hin, Cha Am, Jomtien og i Rayong.

I de sidste 10 år har fokus primært været på Rayong, som er et voksende marked med god balance mellem udbyd og efterspørgsel. Et marked, der endnu ikke er så kendt for danskere generelt, men er et godt besøgt område af mange andre nationaliteter.

Rayong Specialisten

Logo Rayong Specialisten

Vi har udlejet, bygget og solgt boliger i Rayong de sidste 10 år, og dermed har vi et helt naturligt dybdegående kendskab til markedet, som kommer til udtryk igennem Rayong Specialisten.

Rayong Specialisten fokuserer udelukkende på feriedestinationen Rayong. Med denne side ønsker vi at gå endnu dybere end normalt. Dette kan ses i vores pakkerejser, artikler, vores videoer, og i det hele taget vores passion for området og vores kompetente rådgivning.

Læs artikler om os andre steder her og her.


Vores projekter

VIP Chain Resort er vores primære lokation. Inde i dette store resortområde findes vores hovedkontor, vores center med restaurant og pool bar såvel som diverse tilbud og aktiviteter for vores gæster. Resortet ligger lige ud til strandvejen langs den 10 km lange sandstrand.

Inde i resortet har vi forskellige projekter::

  • Tropical Beach Condominium, som er to bygninger med lejligheder.
  • Tropicana Villa and Tropicana Pool Villa, som er dejlige huse på egne grundstykker.
  • Thai Pool Villa, som er store luksusvillaer med stor pool garden op til 10 personer
  • La Casa, som er nye huse i moderne stil
  • Oasis Garden and Pool Villa, som er et lille lukket område med 9 huse placeret omkring en flot stor  fælles pool garden. Vi har nu 3 Oasis Garden områder.
  • Apsara spa and wellness center, som tilbyder massage og mange forskellige behandlinger, og er åbent for alle vores gæster uanset hvor de bor.

Tiffani Beach Condominium er et helt nyt projekt længere henne ad strandvejen. Det er en 8-etagers lejlighedsbygning med fællesområde med stor pool, restaurant osv.

Sea Sand Sun er en ældre, men nyligt fuldt renoveret lejlighedsbygning ved siden af Tiffani, og har også egen stor swimmingpool og andre faciliteter. Lejlighederne er i den billigere ende af prisskalaen.

Tropicana Villa Project
Tropical Beach Project
Tiffani Beach Condominium Project
Sea Sand Sun Project
Oriental Thai Pool Villa Project
Oasis Garden Project
previous arrow
next arrow

Vores produkter og services – click her for flere videoer


Udvalgte medarbejdere

Vores professionelle netværk

BROKER LOGO CIPS LOGO FIABSI LOGO ICREA LOGO REALTOR LOGO


Vores fokusområder

Udlejning

Salg

Investering

Tour

Resort

Pension

Translate »