Luksus Thai pool villa med 4 soveværelser

Lej en luksus Thai pool villa med 4 soveværelser i Rayong

Beskrivelse

Dette hus er placeret inde i VIP Chain Resort lige ved den 10 km lange Mae Rampheung Beach Road.

Denne store luksus hustype er toppen af vores villaer. Der er masser af plads både indendørs og i haven, og der er stor privat pool. Der er en stor stue, et stort køkken, tre badeværelser og fire soveværelser. Et stort soveværelse med eget badeværelse er placeret i sin egen lille bygning ved siden af hovedhuset og har direkte adgang til swimmingpoolen.

Perfekt til en stor familie eller en gruppe af venner (op til ti personer), der ønsker at opleve noget unikt og luksuriøst. Vi har også denne type hus med to eller tre soveværelser, så hvis du ikke har brug for fire soveværelser, så bare spørg.

Besøg Thai Pool Villa websitet og se flere huse >

Besøg også VIP Chain Resort websitet >

Bemærk venligst, at at du ikke nødvendigvis vil bo i nøjagtigt det hus, der er vist på billederne, men i et tilsvarende hus i denne kategori. Møblering og indretning varierer en anelse fra hus til hus, men de er alle udstyret ens. Mikrobølgeovn og vaskemaskine kan bestilles for et lille extra beløb.

Hvis du er interesseret i at købe et hus eller en lejlighed, så venligst se vores Salgssektion med boliger til salg og yderligere oplysninger.
Området

Rayong provinsen er meget populær for besøgende, som elsker autentisk thailandsk kultur, originale lave thailandske priser, smuk og rolig natur, og selvfølgelig en 10 km lang sandstrand med skyggefulde træer.

Læs mere om dette område >

Husene og lejlighederne er placeret inde i det store VIP Chain Resort, som byder på mange faciliteter. Der er et fælles center med en god restaurant og en stor pool med pool bar, og du kan forkæle dig selv med massage og forskellige behandlinger i det smukke Apsara Spa and Wellness Center, hvor der er yderligere en smuk pool garden.

Læs mere om Apsara Spa og Massage >

Resortet er bygget for alle tre generationer og ligger lige ud til den 10 km lange strandvej langs Mae Rampheung Beach. Stranden med rent sand har kun lav hældning, og er derfor sikker både for unge og gamle. Det er også et perfekt sted at nyde solnedgangen over havet. Lige over for resortet har vi et lille privat strandstykke, hvor vi er til tjeneste med liggestole, parasoller og en kølig drink.

Se lokationen på et kort >

Der er velassorterede små butikker nær resortet, og større butikker og markeder i den lille fiskerby Ban Phe 6 km derfra. I Rayong by ca 20  minutter væk er der både store moderne shopping centre og supermarkeder, samt lokale markeder. Hvis du har lyst til at udforske området, så er der mange aktiviteter og attraktioner at vælge imellem.

Se en komplet liste over 30 attraktioner i Rayong >

Du kan leje på dagsbasis eller langtids. Venligst kontakt os angående muligheder og angiv ankomst- og afrejsedato, antallet af personer, og hver persons navn. Et tillæg kan forekomme på specielle helligdage. Vi vender tilbage hurtigst muligt med en totalpris for opholdet:

BOOK NU

Hvis du har generelle spørgsmål, så tøv ikke med at spørge. Du kan sende os en email, eller du kan udfylde formularen:

   UDFYLD FORMULAR

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

VIP Chain Resort Faciliteter og Område

previous arrow
next arrow
Slider

Eksempel på en Thai Pool Villa


Fakta om VIP Chain Resort

Flere pools

Der er svømmepøl både ved centret og i Apsara Welness Center

Spa og Wellness center KLIK HER

To-etagers smukt center med bl.a. massage, spa, beauty salon og pool garden

Sikkert og overvåget område

CCTV og udendørs døgnvagter

Fitness

WiFi Internet

Gratis ved centret, et mindre tillæg i huse og lejligheder

Mange aktiviteter

Minigolf, tennis, bordtennis, skak og mere. Spørg i receptionen.

Pool bar

I centret er der en stor svømmepøl og pool bar

Morgenmadsbuffet

Serveres i centrets restaurant

Restaurant

Restauranten tilbyder både thailandsk og versterlands mad. Du kan nyde din mad indendørs eller rundt om poolen.

10 km sandstrand

Resortet ligger lige ud til strandvejen

Reception

Åben fra 8:30 til 18:00

Stor fælles Jacuzzi


Translate »