VIP Condo Chain lejlighed med havudsigt

Lejlighed 20 meter fra stranden i Ban Phe Thailand til salg

Beskrivelse

Denne ekstremt billige lejlighed ligger lige ved strandvejen kun 20 meter fra stranden. Den har et lille badeværelse og en lille balkon. Simple møblering er inkluderet og lejligheden er nymalet. Virkelig godt tilbud for førstegangskøber.

Området

Rayong provinsen er meget populær for besøgende, som elsker autentisk thailandsk kultur, originale lave thailandske priser, smuk og rolig natur, og selvfølgelig en 10 km lang sandstrand med skyggefulde træer.

Læs mere om dette område >

Victory View Resort ligger lige ved den 10 km lange sandstrand ovre på den anden side af strandvejen, kun ca 30 meter fra bygningen.

Der er velassorterede små butikker nær resortet, og større butikker og markeder i den lille fiskerby Ban Phe 6 km derfra.  I Rayong by ca 20  minutter væk er der både store moderne shopping centre og supermarkeder, samt lokale markeder.

Du kan også besøge vores store resort kaldet VIP Chain Resort lige i nærheden. Her er der en god restaurant med både thailandsk og vesterlandsk mad, og du kan forkæle dig selv med massage i det smukke Apsara Spa and Wellness Center,  hvor du får en speciel rabat.

Hvis du har lyst til at udforske området, så er der mange aktiviteter og attraktioner at vælge imellem. Se en komplet liste over 30 attraktioner i Rayong >

Kontakt os for yderligere information. Du kan enten sende en email eller udfylde kontaktformularen:

   UDFYLD FORMULAR

Vi vender tilbage hurtigst muligt.


Translate »