Ferielejlighed med havudsigt, 70 m2

Ferielejlighed til leje ved Mae Rampheung Beach med havudsigt, 70 m2 nyligt renoveret med 1 soveværelse

Beskrivelse

Denne lejlighed er beliggende i den flotte runde VIP Condo Chain bygning lige ud til Mae Rampheung Beach, Rayong, Thailand

Det er en veldesignet lejlighed med to balkoner med havudsigt mod solnedgangen. Der er et separat soveværelse, stort badeværelse med bruser og jacuzzi, og der er en vaskemaskine. Kombineret køkken og stue. Lejligheden er fuldt udstyret med TV, DVD, aircondition og køkkenudstyr.

Hvis du er interesseret i at købe et hus eller en lejlighed, så venligst se vores Salgssektion med boliger til salg og yderligere oplysninger.
Området
Rayong provinsen er meget populær for besøgende, som elsker autentisk thailandsk kultur, originale lave thailandske priser, smuk og rolig natur, og selvfølgelig en 10 km lang sandstrand med skyggefulde træer. Læs mere om dette område > VIP Condo Chain Resort har mange faciliteter som swimmingpool, snooker, fitness, sauna og WiFi Internet i lobbyområdet. Den 10 km lange sandstrand ligger lige ovre på den anden side af strandvejen, kun ca 30 meter fra bygningen. Der er velassorterede små butikker nær resortet, og større butikker og markeder i den lille fiskerby Ban Phe 6 km derfra.  I Rayong by ca 20  minutter væk er der både store moderne shopping centre og supermarkeder, samt lokale markeder. Du kan også besøge vores store resort kaldet VIP Chain Resort lige ved siden af. Her er der en god restaurant med både thailandsk og vesterlandsk mad, og du kan forkæle dig selv med massage i det smukke Apsara Spa and Wellness Center,  hvor du får en speciel rabat. Hvis du har lyst til at udforske området, så er der mange aktiviteter og attraktioner at vælge imellem. Se en komplet liste over 30 attraktioner i Rayong >

Du kan leje på dagsbasis eller langtids. Venligst kontakt os angående muligheder og angiv ankomst- og afrejsedato, antallet af personer, og hver persons navn. Et tillæg kan forekomme på specielle helligdage. Vi vender tilbage hurtigst muligt med en totalpris for opholdet:

BOOK NU

Hvis du har generelle spørgsmål, så tøv ikke med at spørge. Du kan sende os en email, eller du kan udfylde formularen:

   UDFYLD FORMULAR

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Inde og uden for VIP Condo Chain

previous arrow
next arrow
Slider

Fakta om VIP Condo Chain Resort

Stor svømmepøl

Sikkert og overvåget område

CCTV og udendørs døgnvagt.

Snooker

Nyd et spil snooker og en kølig drink

WiFi Internet

Der er WiFi receptionsområdet for et lille extra tillæg.

Pool bar

Computer

I receptionen kan du benytte en computer med Internetadgang

Sauna

10 km sandstrand

Bygningen ligger lige ud til strandvejen

Reception

Åben fra 9:30 til 18:00


Translate »