Tal der taler sit klare sprog

Antallet af danskere der rejser til Rayong, burde være langt højere hvert år!

By In Invester i Thailand, Rayong On July 10, 2015


Det er indiskutabelt, at Thailand er et populært rejsemål for danskerne. Specielt med rejsemål som Hua Hin, Phuket, Krabi, Koh Samui og Pattaya i tankerne.

Mange danskere har aldrig hørt om Rayong, det skyldes selvfølgelig, at ikke særlig mange dansker har besøgt stedet endnu. Det er først nu at rejseselskaber er begyndt at udbyde rejser til Rayong. Dog burde Rayong være langt mere besøgt rent statistisk. Tager vi et lille kig på vores naboer i Skandinavien, har vi en tradition for at finde de samme rejsemål interessante.

Svenskerne har ca. 9,6 mio indbyggere, hvor vi i Danmark er 5,6 mio. Det vil sige, at hvis vi havde samme rejsemønster burde vi fylde ca 60% af svenskerne på destinationen. Dette viser sig faktisk at være tilfældet både i Hua Hin og Phuket, men langt fra i Rayong. I Rayong burde der statistisk set være tusindvis flere danskere hvert år. Det samme gælder for tursiter fra Norge og Finland.

Denne skæve fordeling fra skandinavien i området kan delvist forklares ved, at svenskerne historisk set altid har været lidt hurtigere end danskerne til at finde nye interessante rejsemål. Det var også tilfældet i Hua Hin for godt 10 år siden, hvor det var de færreste danskere, som kendte til stedet.


Translate »