Start din egen forretning

Start din egen forretning uden besvær

By In Invester i Thailand On April 12, 2016


Invester i, eller start din egen virksomhed uden en større daglig involvering

Denne artikel introducerer køb eller start af en virksomhed i Thailand for investering for private, små og mellemstore investorer.

Overvejer du at starte din egen virksomhed i Thailand, eller måske bare gøre en god aktiv eller passiv investering med et garanteret afkast?

D2-gruppen tilbyder tre velplanlagte projekter og to miniprojekter.

Deltag i Thailands blomstrende turistbusiness og en betydelig vækst i længerevarende ophold for seniorer, og en efterfølgende stærk og stigende efterspørgsel efter sundhedsydelser. Desuden er markedet for fast ejendom vokset støt med attraktive priser og et godt og sikkert afkast af investeringen.

Her er muligheden for professionelle business investorer såvel som for små private investorer

Passiv eller aktiv investering med indbygget sikkerhed og minimal risiko.

Uanset størrelsen af en investering, eller graden af ​​dit eget engagement, der er gode muligheder.

Alle de udbudte projekter kan justeres efter investors profil og ønsker. Mulighederne falder i fire kategorier:

  1. 100% ledelse, administration og drift med en garanteret årlig nettooverskud på 6-7% af investeringen
  2. Komplet management service, hvor vi fratrækker en procentdel af omsætningen – mellem 5% og 30% afhængig af konceptet.
  3. Levering af markedsføring og booking, hvor ejeren tager sig af alt vedrørende driften
  4. Køberen tager sig af alt, eller har en anden partner

Udlændinge kan 100% eje og drive de tilbudte projekter, og vil automatisk få adgang til et 1-års visum og arbejdstilladelse, hvis investeringen er på minimum 10 mill THB.

Vores fem udbudte projekter er alle inden for resort og feriehuse samt investering i fast ejendom.

Besøg vores InvesteringsSide for at se fotogallerier og få yderligere oplysninger om vores projekter.

 

Tiffani Beach Resort I 

Otte luksuriøse resort lejligheder beliggende kun 300 m fra en 12 km lang sandstrand. De 8 lejligheder er en del af et stort kompleks med alle faciliteter. Investor deltager ikke i den daglige vedligeholdelse og drift af disse faciliteter, men nyder godt af det delte ejerskab og fra faciliteter og administration, uden store omkostninger eller risici.

De otte resort lejligheder udgør en komplet etage med en separat aflåst indgang i en 8-etagers bygning, som forventes at blive påbegyndt i 2016 og afsluttet i 2017. Hver lejlighed har et separat skøde, og det er derfor muligt at sælge lejlighederne individuelt som private ejerlejligheder. Projektet omfatter fire lejligheder med en separat lille soveværelse, køkken, stue og balkon mod havet, en større lejlighed med større soveværelse, stue og køkken, og tre lejligheder med to separate soveværelser.

Investeringen, som betales over 18 måneder, indeholder komplet indretning af høj standard. Samlet investering med køb af alle lejligheder særskilt er 17.050.000 Baht.

Hele etagen med alle 8 lejligheder kan købes samlet for i alt 15.500.000 Baht.

Se seperat website her >

 

Tropical Beach (billedet herover) 

Seks luksuriøse resort lejligheder i et stort resort kun 300 m fra stranden. De fælles faciliteter i resortet er en restaurant, poolbar, stort spa og wellness center, fitness, børnelegeplads, 3 fælles swimming pools, hvoraf den ene er især for børn og en er et særlig område for seniorer, tennisbane, 9- hullers minigolfbane samt et mødelokale. Investor tager ikke en del af den daglige drift. Resortet er allerede eksisterende med daglige forretning, og er velkendt. Booking kan ske på internettet på booking.comagoda.com og mange andre.

Køberen får gavn af ejerskab, fælles faciliteter og administration uden større omkostninger og risici.

De 6 resort lejligheder udgør en komplet etage i en 5-etagers bygning, som forventes at blive påbegyndt i 2016 og afsluttet i december 2016. Hver lejlighed har et separat skøde, og det er derfor muligt at sælge lejlighederne individuelt som private ejerlejligheder. Projektet omfatter fem lejligheder med separat lille soveværelse, køkken, stue og balkon mod havet samt en lejlighed med et større soveværelse, stue og køkken.

Investeringen, som betales over 12 måneder, indeholder komplet indretning af høj standard. Samlet investering med køb af alle lejligheder særskilt er 12.695.000 Baht.

Alle 6 lejligheder kan købes samlet for i alt 11.500.000 Bath. Det er muligt at købe flere etager.

 Se seperat website her >

 

Tiffani Beach Resort II

Komplet bygning med 60 veludstyrede og godt indrettede ferielejligheder, hver med separat skøde. Alle lejligheder vender mod havet med en 10 km lang sandstrand kun 300 m fra bygningen.Projektet er opdelt i følgende typer af lejligheder:

  • 24 lejligheder med et lille separat soveværelse, stue, køkken og en balkon
  • 4 duplex mini penthouse lejligheder
  • 23 familielejligheder med to separate soveværelser, stue, køkken og en stor balkon
  • 9 lejligheder med et større soveværelse, stue og køkken

Denne opdeling gør lejlighederne meget attraktiv for både længerevarende ophold, seniorer, familier med børn, og for par, der ønsker noget særligt. Alle lejligheder har balkon mod havet.

Projektet kan købes inklusive komplet indretning og med eller uden dekoration.

Tiffani Beach Resort II er en del af et større projekt med i alt tre boligblokke, der deler to swimmingpools, en restaurant, fitness, massage, mødelokale for op til 300 personer, café og en poolbar. Disse faciliteter drives på et fælles grundlag, hvor hver bygning bidrager med et beløb til den fælles vedligeholdelse og drift.

Den samlede investering, som betales over 18 måneder, er 108 mill Baht uden møblering. Det svarer til kun 28.100 baht per m2. Prisen inklusive komplet eksklusiv møblering er 126 mill Baht.

Dette er et projekt til en fantastisk pris, og med driftsomkostninger, der er omkring 50% lavere end det normale gennemsnit. Dette giver mulighed for et højt afkast og et positivt cash flow fra dag ét.

 

Tropical Beach Garden Resort IV

Komplet bygning med 30 lejligheder alle med et separat soveværelse. Fem lejligheder har et større soveværelse og stue. Lay-out kan ændres, hvilket gør det muligt at lave op til fem familielejligheder med to separate soveværelser.

Bygningen er beliggende i et attraktivt ferieresort med adgang til fælles faciliteter sammen med en lang række andre huse og lejligheder. Køberen nyder godt af de fælles faciliteter og administration uden nogen store investeringer og risici. De fælles faciliteter omfatter en restaurant, stort spa og helsecenter, fitness, børnelegeplads, tre fælles swimming pools, hvoraf den ene er især for børn og en er specielt for seniorer, tennisbane, 9-hullers minigolf, mødelokale og pool bar. Investor deltager ikke i den daglige drift. Resortet er allerede eksisterende med daglige forretning og er velkendt. Booking kan ske på internettet på booking.com, agoda.com og mange andre.

Den samlede investering, som betales over 8 måneder, er 54 mill THB uden møblering, eller 63,5 mill THB inklusive komplet møblering.

 

Oasis Garden IV

Komplet luksuriøst boutique villa pool resort med 9 samenhængende huse alle med to eller fire soveværelser, køkken, to badeværelser og 40 m2 tagterrasse med BBQ og jacuzzi. Der er en fælles swimmingpool placeret inde i en lukket fælles have.

Det lille resort er placeret inde i et større resort, som omfatter komplette delte faciliteter såsom en restaurant, stor spa og helsecenter, fitness, børnelegeplads, tre fælles swimming pools, hvoraf den ene er især for børn og en er specielt for seniorer, tennisbane, 9-hullers minigolf, mødelokale og pool bar. Investor deltager ikke i den daglige drift. Resortet er allerede eksisterende med daglige forretning og er velkendt. Booking kan ske på internettet på booking.com, agoda.com og mange andre.

Den samlede investering er 25.500.000 Baht eksklusive møblering, eller 31 mill Baht inklusive komplet luksus stilfuld indretning.

 

Hvor ligger projekterne?

Alle projekter er beliggende i Rayong, en af ​​fremtidens udviklingsområder i Thailand for seniorer og længerevarende ophold, såvel som turister, der ønsker at se det autentiske Thailand med fred, smuk natur og ren luft og dejligt badevand. Priserne er stadig meget attraktiv for investorer i forhold til andre populære områder som Phuket, Hua Hin og Pattaya.

Rayong er det næstmest besøgte turistmål med 4,2 mill turister om året. Phuket er det største med lidt over 5 mill turister. Men noget gør Rayong til det autentiske Thailand. Dette faktum kan ses fra 2 tal, der taler et klart sprog: 3,4 millioner og 650.000.

3,4 millioner er det samlede antal thailandske statsborgere, der besøger Rayong hvert år. Det betyder, at Rayong nemt slår alle andre turistmål som den foretrukne destination for indfødte thailændere. Phuket har kun 1,7 mill thailandske besøgende om året, og derfor er thailændere ikke flertallet af turisterne i området. I Rayong er den næststørste gruppe tyskere med mindre end 50.000 besøg om året. Alle andre nationaliteter i Rayong udgør kun 12-13% i forhold til Phuket med en forbløffende andel på 66% udlændinge.

Det andet tal er 650.000, som er antallet af thailandske beboere i området. Uanset udviklingen af ​​udenlandske turister, ville det kræve en enorm ændring at forstyrre billedet af Rayong som den foretrukne destination for thailændere, og derfor er ordet “autentiske” korrekt, fordi her kan du føle den ægte thailandske kultur i en grad, der er simpelthen umulig i noget andet feriemål.


Translate »