Undersøg vejret i Rayong Thailand – Før du planlægger din ferie

Undersøg vejret i Rayong Thailand – Før du planlægger din ferie

By In On May 6, 2019


Thailand er kendt for lækre hvide strande og fantastisk vejr. Det er vigtigt at undersøge hvordan vejret er inden du skal afsted, så du ved hvad du kan forvente. Her kan du se hvornår vejret er bedst til at tage til Rayong Thailand!


Data fra Tourism Thailand – Temperatur gennemsnit i Rayong Thailand

Vejret i Rayong kan inddeles i 3 faser om året:

  • 3 “kølige” måneder med lidt/ingen regn (December-Februar).
  • 3 varme måneder med lidt regn (Marts-Maj).
  • 6 lune måneder i regnsæsonen (Juni-Oktober).

Januar, februar og december er de måneder med mindst regn, samtidig er det her gennemsnitstemperaturen lavest. Men der er altså stadig i gennemsnit 32-33 grader om dagen.

Bagefter går vi ind i nogle lækre varme måneder fra marts til april med helt op til 36 grader, og knap så meget nedbør. Vejret gør det oplagt at tilbringe dagene ved stranden eller poolen.

Regnsæsonen foregår fra september til oktober, og man kan oftest finde billigere flybilletter til Thailand her. Regnsæsonen i Thailand lyder værre end den er. Oftest regner det få gange om dagen, men kortvarigt, hvor alt vandet så falder på kort tid. Herefter er luften helt ren og frisk. Hvis man kan leve med et regnskyl en gang imellem er der altså penge at spare.


Data fra Tourism Thailand – Dage med regn i Rayong Thailand

Mange foretrækker at tage til Thailand i november til februar, da vejret ikke er for varmt eller for regnfuldt, samtidig med at man kommer væk fra kulden i Danmark. Dog er det også fordelagtigt at tage afsted i september til oktober da flybilletterne er billigere. Så skal man dog leve med lidt mere regn.

Du kan læse mere om aktiviteter i Rayong her. Du kan også se vores udlejningsboligers i VIP Resort her. Hvis er på udkig efter en feriebolig, der også er en rentabel investering kan du se de boliger vi har til salg her.


Translate »